ACTION PLAN FOR IMPLEMENTATION OF THE STRATEGY - Cvijanović, Drago (Economics of Agriculture, 2011)
Извршилац: Институт за економику пољопривреде, Београд Руководилац пројекта: Проф. др Драго Цвијановић, научни саветник Руководилац истраживачког тима: Др Јонел Субић, научни сарадник