An abridged edition of an ecological – economic lexicon - Cvijanović, Drago; Subić, Jonel (Economics of Agriculture, 2018)
Наслов: "МАЛИ ЕКОЛОШКО-ЕКОНОМСКИ ЛЕКСИКОН" Аутор: Проф. др Милан Р. Милановић Издавачи: Научно друштво аграрних економиста Балкана Институт за економику пољопривреде Београд Београд, 2009.