УВОЗНА ЗАШТИТА И ПОДРШКА ИЗВОЗУ ПОЉОПРИВРЕДЕ СРБИЈЕ У ПРОЦЕСУ ПРИСТУПАЊА СТО И ЕУ - Р. Милановић, Милан (Economics of Agriculture, 2018)
ПРИКАЗИ КЊИГА Др Весна Поповић и Мр Бранко Катић " УВОЗНА ЗАШТИТА И ПОДРШКА ИЗВОЗУ ПОЉОПРИВРЕДЕ СРБИЈЕ У ПРОЦЕСУ ПРИСТУПАЊА СТО И ЕУ " Издавач: Институт за економику пољопривреде, Београд, 2007, 218 страна