HIGH QUALITY FOODS PRODUCTION DEVELOPMENT WITH THE USE OF THERMOMINERAL WATER - JOVANOVIĆ, Rade (Economics of Agriculture, 2005)
Аутор анализира развој производње природне, биолошки високовредне хране применом термоминералних, термалних и минералних вода. Истиче посебно актуелност ове тематике, ефекте примене минералних вода у производњи здраве хране као и друштвеноекономски значај њене производње. Посебан акценат ставља на Програм истраживања развоја биолошки високо-вредне хране применом минералних вода, и то на: истраживање развоја производа, истраживање системске и организационе инфраструктуре производње и истраживање производно – маркетиншке подршке.