RAZVOJNI ASPEKTI TURISTIČKE DELATNOSTI - Vojnović, Boško; Cvijanović, Drago; Stefanović, Vidoje (Economics of Agriculture, 2012)
Autori: Prof. dr Boško Vojnović, Prof. dr Drago Cvijanović, Prof. dr Vidoje Stefanović Izdavač: Institut za ekonomiku poljoprivrede, Beograd, 2012 Urednik: Prof. dr Drago Cvijanović, direktor